04 Απρ 2020

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Περιοδοντολογία ονομάζεται ο τομέας της οδοντιατρικής που ασχολείται με τις παθήσεις των ιστών που περιβάλλουν το δόντι, δηλαδή τα ούλα και το οστό.

Read More
04 Απρ 2020

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ

Στο ιατρείο μας δεχόμαστε μικρά παιδιά κάθε ηλικίας παρέχοντας σωστή καθοδήγηση για αποτελεσματική στοματική υγιεινή αλλά και για οποιαδήποτε θεραπεία.

Read More
04 Απρ 2020

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ενδοδοντική θεραπεία (στην καθομιλουμένη «απονεύρωση») είναι οδοντιατρική πράξη που διενεργείται προκειμένου να διατηρηθεί κάποιο δόντι στον οδοντικό φραγμό του ασθενούς και να αποφευχθεί η απώλειά του με εξαγωγή.

Read More
04 Απρ 2020

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Στη στοματική κοιλότητα εμφανίζεται πλήθος νοσολογικών καταστάσεων που απαιτούν χειρουργική θεραπεία και επηρεάζουν τους μαλακούς ή και τους σκληρούς ιστούς.

Read More
04 Απρ 2020

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι μια τεχνητή οδοντική ρίζα που τοποθετείται στην γνάθο για να συγκρατήσει στεφάνη, γέφυρα ή και πλήρη οδοντοστοιχία σε περιπτώσεις απώλειας δοντιού ή δοντιών.

Read More
04 Απρ 2020

ΕΝΘΕΤΑ

Τα ένθετα και τα επένθετα είναι αποκαταστάσεις των οπισθίων δοντιών, που κατασκευάζονται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο από πορσελάνη ή ρητίνη.

Read More
03 Απρ 2020

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Οι όψεις αποτελούν πολύ λεπτά φύλλα σύνθετης πορσελάνης που συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών.

Read More
03 Απρ 2020

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η λεύκανση των δοντιών είναι η τεχνική που μας επιτρέπει να χαρίσουμε στους ασθενείς μας ένα λευκότερο χαμόγελο. Πιο αναλυτικα.....

Read More
03 Απρ 2020

ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Οι όψεις αποτελούν πολύ λεπτά φύλλα σύνθετης ρητίνης που συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών με σκοπό τη βελτίωση της αισθητικής τους εμφάνισης.

Read More
30 Δεκ 2016

ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ

Οι ολοκεραμικές στεφάνες κατασκευάζονται στα πρόσθια αλλά κ πίσω δόντια και αποτελούνται αποκλειστικά από πορσελάνη.

Read More
elGreek
en_GBEnglish elGreek